Contactgegevens

Van Beekstraat 124c
1121 NT  Landsmeer

tel: 020 482 3573
info@tandartsoehlers.nl

Voor zorgverleners met Zorgmail:

tandartsoehlers@ringamsterdam.nl

Voor Simplexgebruikers:

500091872@lms.lifeline.nl

Spoeddienst

In geval van pijnklachten die niet kunnen wachten en nabloedingen, kunt u telefonisch contact opnemen met de Mondzorgpoli.
Onze spoeddienst wordt uitgevoerd door:

mondzorgpoli Slotervaart-ziekenhuis

Louwesweg 6 1066 EC Amsterdam

088-2632727
De mondzorgpoli is 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

© Copyright - Tandartspraktijk Oehlers

Helaas:

Jammer genoeg gaat Larissa bij ons stoppen als preventie-assistente. Per direct zijn wij op zoek naar een vervanging. Weet u iemand die ons team kan versterken dan kunt u mailen met:

info@tandartsoehlers.nl

Corona Vragenlijst:

De storing is verholpen. We vragen u weer de vragenlijst 24 uur van te voren in te vullen.

Let op:

Komt u uit een zogeheten oranje of rood buitenlands gebied, dan vragen wij u uw afspraak uit stellen tot een later moment. Bij twijfel kunt u ons bellen of mailen, dan kunt u met de assistenten overleggen wat de te volgen stappen zullen zijn.

We kunnen nog niet alle mensen zien. Op last van het RIVM zijn er regels opgesteld, we maken hierdoor telefonische afspraken en wordt er aan de hand van de regels gekeken of wij u veilig kunnen behandelen. We zijn door alle maatregelen minder goed in staat de telefoon aan te nemen, u kunt ook een mail sturen naar info@tandartsoehlers.nl.

De veranderingen voor u:

De praktijkdeur is op slot. U wordt door de assistente binnengelaten, probeert u niets aan te raken. We vragen u om thuis naar het toilet te gaan en thuis uw tanden te poetsen. Kom zoveel mogelijk alleen. Wij willen geen mensen in de wachtruimte hebben. Kom op tijd en niet te vroeg maar zeker niet te laat.

Met ingang van zaterdag 26 juni 2021 is de mondkapdraagplicht vervallen, u wordt gevraagd om gepaste afstand te bewaren. 

Wij zijn door de maatregelen meer ingepakt dan anders, handen schudden doen wij vanzelfsprekend niet.

Houd afstand tot anderen en de balie. Voor uw en onze gezondheid.