Contactgegevens

Van Beekstraat 124c
1121 NT  Landsmeer

tel: 020 482 3573
info@tandartsoehlers.nl

Voor zorgverleners met Zorgmail:

tandartsoehlers@ringamsterdam.nl

Voor Simplexgebruikers:

500091872@lms.lifeline.nl

Spoeddienst

In geval van pijnklachten die niet kunnen wachten en nabloedingen, kunt u telefonisch contact opnemen met de Mondzorgpoli.
Onze spoeddienst wordt uitgevoerd door:

mondzorgpoli Slotervaart-ziekenhuis

Louwesweg 6 1066 EC Amsterdam

088-2632727
De mondzorgpoli is 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.

© Copyright - Tandartspraktijk Oehlers

Actueel:

Donderdag 13 mei 2021 is vanwege Hemelvaartsdag de praktijk gesloten. Vrijdag 14 mei 2021 is de praktijk weer bereikbaar.

Goed nieuws:

Tandarts Bram Koolstra neemt weer patiënten aan. Hij zal binnenkort ook op de donderdag aanwezig zijn. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: info@tandartsoehlers.nl.

Let op:

Komt u uit een zogeheten oranje of rood buitenlands gebied, dan vragen wij u uw afspraak uit stellen tot een later moment. Bij twijfel kunt u ons bellen of mailen, dan kunt u met de assistenten overleggen wat de te volgen stappen zullen zijn.

We kunnen nog niet alle mensen zien. Op last van het RIVM zijn er regels opgesteld, we maken hierdoor telefonische afspraken en wordt er aan de hand van de regels gekeken of wij u veilig kunnen behandelen. We zijn door alle maatregelen minder goed in staat de telefoon aan te nemen, u kunt ook een mail sturen naar info@tandartsoehlers.nl.

De veranderingen voor u:

De praktijkdeur is op slot. U wordt door de assistente binnengelaten, probeert u niets aan te raken. We vragen u om thuis naar het toilet te gaan en thuis uw tanden te poetsen. Kom zoveel mogelijk alleen. Wij willen geen mensen in de wachtruimte hebben. Kom op tijd en niet te vroeg maar zeker niet te laat.

Met ingang van 1 december geldt er een mondkapplicht. Wij vragen aan iedereen boven de 13 jaar een mondkapje te dragen bij binnenkomst. Eenmaal in de behandelkamer kunt deze vanzelfsprekend weer afdoen.

Wij zijn door de maatregelen meer ingepakt dan anders, handen schudden doen wij vanzelfsprekend niet.

Houd afstand tot anderen en de balie. Voor uw en onze gezondheid.